Integra Boost 420 g, 55% vlhkost, 1 ks
Rozlučte se s přesušenou úrodou či plísní. Zapomeňte na obavy z vlhké sušárny a poznejte dokonale vyváženou vlhkost díky Integra Boost. Vaše bylinky si nezaslouží nic jiného! Bezpečné, bez soli a 100% netoxické.
24/7 podpora
Volejte a pište kdykoliv, jsme Vám plně k dispozici
6000 výdejních míst
Vice než 6000 výdejních míst pro Česko a Slovensko
Doprava zdarma
Zboží nad 2000 Kč doručíme na naše náklady
Široký sortiment
Nabízíme více než 3000 produktů a 95% máme skladem
Individuální přístup
Každému zákazníkovi poskytujeme osobní a lidský přístup
Kamenná prodejna
Máme pevné zázemí a Showroom v České Lípě
Ověřeno zákazníky
Tisíce spokojených zákazníků v Česku i na Slovensku
Integra Boost díky patentované technologii dokonale kontroluje úroveň vlhkosti a zachovává vůni a chuť čerstvé sklizně. Od sušení po skladování a konzervaci je klíčové udržení optimální vlhkosti. Příliš mnoho vlhkosti může znamenat plísně a příliš málo může znamenat produkt, který je příliš suchý, rozpadá se, nevypadá dobře a ani dobře nechutná. Rozlučte se s přesušenou úrodou či plísní. Zapomeňte na obavy z vlhké sušárny a poznejte dokonale vyváženou vlhkost díky Integra Boost. Vaše bylinky si nezaslouží nic jiného! Bezpečné, bez soli a 100% netoxické.
Použijte systémy Integra Boost pro kontrolu vlhkosti v uzavřeném prostoru. Patentovaná technologie buď uvolní nebo absorbuje vlhkost a udržuje danou vlhkost v uzavřeném prostředí.
Ke každému Integra Boost je dodávána inteligentní snadno čitelná indikační karta výměny. Vždy když se tečka na indikační kartě změní na modrou, víte, že je čas na výměnu za čerstvý balíček.
Všechny výrobky Integra Boost jsou schváleny FDA, odolné proti roztržení a rozlití, biologicky rozložitelné a netoxické. Navíc jsou 100% bez soli, takže nebudou měnit chuť vašich bylin, ovoce nebo vzácných doutníků.
Specifikace:
- hmotnost: 420 g
- vlhkost: 62 %
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kontrola vlhkosti |
---|---|
Skladem položek: | 39 |
Hmotnost: | 0.46 kg |
Objem: | 0.000559 m3 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář